Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 березня 2024

Флорія Тоска

Ціна: 100-500 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Купити квиток
100-500 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Флорія Тоска"

Тривалість події — 160 хвилин.
30 бер., субота

Про подію

“Тоска” у Львові!

У Львівській опері відбудеться видатна опера Джакомо Пучіні “Флорія Тоска” у Львові. Цей твір по праву входить у число найбільш відомих опер світу. Події розгортаються у 1800 році, на тлі боротьби неаполітанців з військом Наполеона. Художник Маріо Кавардоссі закоханий в оперну співачку Тоску, переховує у своєму будинку солдата республіканської армії. Проте їх викривають. Тоска намагається врятувати коханого, але сама стає жертвою підступності. Розуміючи, що Кавардоссі страчено, вона скоює самогубство.

Опера Джакомо Пучіні

Неймовірний клубок пристрасті та ревнощів, драматичний сюжет та трагічний фінал надихнули Джакомо Пучіні на створення твору за сюжетом драматурга Вікторієна Сарду, який написав свою п'єсу спеціально для видатної актриси Сари Бернар. Опера виконується італійською мовою з українськими субтитрами. Тому глядачі зможуть  почути її в автентичному виконанні.

Щоб потрапити на оперу “Флорія Тоска” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 75 до 500 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати всесвітньовідому оперу у Львові? На виставі “Флорія Тоска”!

  1. Твір видатного композитора
  2. Драматичний, захоплюючий сюжет
  3. Протиставлення світу мистецтва і політики
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код