Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 квітня 2024

Емігранти

Ціна: 290 грн

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1
Купити квиток

Замовити квитки на "Емігранти"

Тривалість події — 90 хвилин.
25 квіт., четвер

Про подію

“Емігранти” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Емігранти”  у Львові, за відомою п'єсою польського драматурга Славомира Мрожека. Це один з найбільш відомих творів польської драматургії, написаний ще у часи тоталітарного режиму. Проте, на переконання режисера Вадима Сікорського, з часом цей твір набуває нового звучання і не втрачає своєї актуальності. Адже криза цінностей, конфлікт ідей та суперечки про те,  що таке свобода, закон та розумне суспільство,  завжди будуть хвилювати мислячих людей.

Вистава за п'єсою Мрожека

Принаймні, герої Мрожека розмовляють саме про це. Вони дуже різні. Але обидва живуть на чужині і винаймають на двох маленьку кімнатку під сходами. Один з них - трудовий емігрант, інший - політичний. Один хоче заробити грошей, інший - мріє написати книгу. Цей Новий Рік вони зустрічають разом. І разом борються зі своїми страхами і упередженнями.

Щоб потрапити на виставу “Емігранти”  у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 290 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

На яку виставу піти у Львові? На “Емігранти”!

  1. Відомий драматург
  2. Філософський зміст
  3. Вічні питання
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код