Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 лютого 2024

Дві кралечки - на північ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1

Про подію

“Дві кралечки - на північ” у Львові!

У Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава “Дві кралечки - на північ” у Львові за твором французького драматурга П’єра Нотта. Розказати про цю виставу складно і просто водночас. Здається, все просто. Дві сестри, немолоді  Аннетт і Бернадетт, щойно пережили втрату матері. І вирішили поховати урну з її прахом поруч з батьком. Та тільки де той батько спочиває? Відомо тільки, що десь на півночі. 

Комедійна вистава для дорослих

Але ніякого старечого плачу і зітхань. Далі події розгортаються у дусі Гая Річі і Квентіна Тарантіно. Дві бабери уганяють автобус і женуть на ньому по різним кладовищам. А паралельно ведуть зворушливі і брутальні розмови, згадують, лаються, заздрять одна одній, плачуть, сміються, танцюють, пробачають,  зустрічають випадкових чоловіків, живуть на повну і не зупиняються навіть на цвинтарі.  Невже це все відбувається у ляльковому театрі?

Метафора, провокація, театр абсурду. Мандрівка довжиною в життя, в фіналі якої на кожного чекає світла пам'ять і любов, а не морок забуття, як деколи здається.

Щоб потрапити на виставу “Дві кралечки - на північ” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 100 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Львові? На виставу “Дві кралечки - на північ”

  1. Несподівана вистава в театрі ляльок
  2. Сміх крізь сльози
  3. Сучасна драматургія

Режисер – засл. діяч мистецтв України Ірина Волицька

Актори :

  •  з.арт. України Лідія Данильчук,
  •  Тетяна Сторожук
  •  з.арт. України Роман Біль.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код