Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 березня 2024

Дон Кіхот

Ціна: 100-750 грн

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28
Купити квиток
100-750 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Дон Кіхот"

Тривалість події — 150 хвилин.
31 бер., неділя

Про подію

Л. Мінкус. Балет «Дон Кіхот»

Балет «Дон Кіхот» австрійського композитора Людвіга Мінкуса у постановці Львівської національної опери перенесе нас у часи лицарів та принцес, у світ любові та непереможної віри.

Це казкова та колоритна композиція про відомого шукача пригод і лицаря Дон Кіхота, який вірить у свої мрії та бажає змінити світ на краще. Щирість та відданість допомагають герою подолати будь-які перешкоди на його шляху  та допомогти закоханій парі Кітрі та Базіля.

«Дон Кіхот» вже багато десятиліть є одним з найвідоміших балетів світу та захоплює своєю витонченістю. Постановка Львівської опери вражає усіх неймовірним виконанням, а також чудовою музикою. Солісти балету театру дивовижно перевтілюються в образи героїв відомої класичної історії Мігеля де Сервантеса, захоплюючи глядачів витонченим мистецтвом танцю та гнучко передаючи емоції і глибокі почуття своїх персонажів.

Яскраві, барвисті костюми та декорації відтворюють неймовірно деталізований казковий світ середньовіччя, що дозволяє глядачам повністю зануритись у сюжет балету.

Не пропустіть нагоди побачити «Дон Кіхот» у постановці Львівської опери. Купуйте квитки прямо зараз і підготуйтеся до незабутнього театрального досвіду!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код