Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 лютого 2022

Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена «Малевич»
м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 2

Про подію

Дмитро Романов у Львові!

Увага! Подія відбудеться згідно з введеними в Україні карантинними нормами та рекомендаціями МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Просимо взяти до уваги, що в деяких «зонах» необхідно мати сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19 (варіативно 1 або 2 дози), або негативний ПЛР-експрес-текст з виявлення антигену Sars-Cov-2. Будьте здорові!

26 лютого 2022 року у клубі “Малевич” відбудеться концерт знаменитого стендап-коміка Дмитра Романова у Львові з новою програмою SELFMADE! Цьому вродженому одеситу не позичати дотепності та інтелігентності, а вже за вміння іронічно ставиться до себе самого – артиста стендап-комедії особливо цінує публіка у всіх містах. Дмитро пробував себе в гуморі ще зі студентської лави, де він брав активну участь в іграх серії КВК. Вже там гуморист був помічений і не минуло й року, як його покликали до українського «Comedy Club». З того часу минуло вже близько 15 років, а комік, що подорослішав у всіх сенсах, постійно з’являється на телебаченні і збирає аншлаги.

Stand Up концерт "SELFMADE"

Дмитра Романова у сфері Stand Up виділяє його незмінно тепле спілкування із залом, в якому присутня неабияка частка іронії та легкого кепкування. При цьому гумористу все ж таки вдається вдало уникати вульгарності, грубого гумору і відвертого спошлювання будь-якої теми. У новій програмі артист зверне погляд на пройдений ним творчий шлях, дасть коментарі по деякими ключовими моментами та знайомствам, а також поділиться останніми подіями зі свого вкрай насиченого життя. Звісно ж, будуть і діалоги з аудиторією, розповідь коміка про свої плани на найближче майбутнє та мотивація на те, щоб рухатися своїм шляхом.

Щоб потрапити на концерт Дмитра Романова у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Львова дивіться на нашому сайті.

На який виступ запросити дівчину у Львові? На сольний вечір Дмитра Романова!

  1. Актуальні теми та рефлексія
  2. Чудовий гумор без вульгарності
  3. Тепле та іронічне спілкування
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код