Категорії Інформація
Каси Додати подію
Твоя мандрівка містом Лева. Денний квиток з 10:30 до 20:00
28 - 31 березня 2024

Твоя мандрівка містом Лева. Денний квиток з 10:30 до 20:00

Ціна: 10-540 грн

Музей "Львів Стародавній"
Львів, вул.Краківська, 21
Вибрати дату

Замовити квитки на "Твоя мандрівка містом Лева. Денний квиток з 10:30 до 20:00"

Тривалість події — 570 хвилин.
28 бер., четвер
29 бер., пʼятниця
30 бер., субота
31 бер., неділя

Про подію

Якою буде ваша "Подорож містом Лева" у Львові?

Як часто ви відвідуєте музеї та їхні програми? Якщо ви живете у Львові або приїхали в гості, тоді обов'язково заплануйте відвідати музей "Львів стародавній". Це надихаюче місце, яке розкриває місто зовсім з іншого боку, зачаровує гостей інноваційними підходами до надання інформації.

Тут відвідувачі за допомогою реалістичних постатей видатних особистостей, декорацій та гідів зможуть зануритись в минуле, щоб дізнатися, як формувалося місто, хто стояв у його витоках. Тож пропонуємо не замислюватися, а просто купити квиток, прийти й подивитися, що для вас приготував музей.

Особливість музею "Львів стародавній"

Основна мета закладу — показати історію міста в період 9-18 століття, хто жив тут у давні часи й хто допомагав місту розвиватися.

Щоб зробити експозиції музею реалістичнішими, працювала команда експертів — історики, художники з костюмів, скульптори та багато інших. Родзинкою музею стали фігури персонажів, виготовлених за технологією "кібершкіри".

А щоб повністю занурити глядачів у ту чи іншу епоху, у музеї використовують технології 3D-графіки - проєкції, запахи, звуки. Тож не сумнівайтеся, у "Львові Стародавньому" ви потрапите у справжнє минуле. І, можливо, вам захочеться вивчити заходи й інших музеїв міста Львів. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код