Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 квітня 2024

ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ

Ціна: 290 грн

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1
Купити квиток

Замовити квитки на "ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ"

Тривалість події — 90 хвилин.
19 квіт., пʼятниця

Про подію

“Чоловік моєї дружини” у Львові!

У Театрі Заньковецької відбудеться вистава “Чоловік моєї дружини” у Львові, сучасного хорватського драматурга Міро Гаврана. Починається все з того, що  герой чекає свою кохану дружину, а приходить якийсь незнайомець, який стверджує, щ о нібито  він і є чоловіком вашої жінки. Заплутано. Але небезнадійно. Справа в тому. що Драгіца не тільки дружина одразу двох чоловіків. Вона провідниця у потягу і живе одразу на два міста. ЇЇ життя  - суцільний вихор романтики, купа зустрічей, розлук, емоцій і одразу двійко люблячих мужчин, чиїх принад якраз вистачає на одного, але справді ідеального супутника життя.

Комедія з сімейного життя

Знайомтесь, Жаркець - гарний батько, господар на всі руки і майстер створювати затишок. Креше - блискучий у ліжку і неперевершений біля плити. Ідеальний тандем для будь-якої жінки. Проблема лиш одна - кожен до пори гадав, що він єдиний чоловік своєї винахідливої дружини.

Проте вони зустрілись і їм ще треба порозумітись. Така історія радше виключення з правил. Але, як правил всі ми стикаємось зі страхами подружнього життя, нудьгуємо  від рутини і знаєм щ так е звичка у багаторічних стосунках, намагаючись знайти відповідь на питання: що таке щастя?

Щоб потрапити на виставу “Чоловік моєї дружини” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 290 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дружину у Львові? На виставу “Чоловік моєї дружини”!

  1. Добре посміятись разом
  2. Освіжити почуття
  3. Згадати з чого все починалось
  • Жаркець - Олег Сикоринський
  • Креше - Дмитро Каршневич 
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код