Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бал - маскарад
05 березня 2022

Бал - маскарад

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Опера Бал-Маскарад на сцені Львівського театру в грудні!

Ця подія, яку не можуть дозволити собі пропустити шанувальники красивих декорацій, яскравих сценічних образів, незвичайної постановки і прекрасних танцювальних па. Вже 29 грудня 2018 року, напередодні Нового Року, кожен бажаючий зможе відвідати Бал-Маскарад у Львівському національному академічному театрі опери та балету. Потрібно лише купити квитки на постановку вже зараз, поки є місця.

А що цікавого в цій опері?

Хоча п'єса написана в далекому 1857 року і вперше поставлена ​​на сцені театру в 1859 році, вона не втратила своєї актуальності. Це 23-тя постановка Джузеппе Верді, яка відрізняється помітною майстерністю, авторською подачею. Але найчастіше, згадуючи про п'єсу, говорять про її неймовірну музичність, і в середині або наприкінці вистави реально здається, ніби всі фрази в ній музичні.

Чому ж спектакль важливо подивитися кожному дорослому? Тому що він про важливі речі:

  • зраду друзів;
  • «заборонену», «неправильну» любов;
  • неможливості завжди жити так, як хочеться;
  • про необхідність ретельно вибирати друзів і розглядати людей без «рожевих окулярів»;
  • різне, шалене кохання, що часто приходить несподівано і не завжди до місця, але це все одно прекрасне почуття, яке має отримувати кожна людина.

Який сюжет?

Починається все з підготовки до балу і складання списку гостей. Саме там, в числі запрошених, головний герой бачить ім'я коханої - дружини свого друга. Від нього він дізнається про таємну змову проти нього і своєї близької загибелі. Не вірячи в те, що відбувається і бажаючи дізнатися правду про майбутнє, губернатор відправляється до чарівниці, яка говорить, що він помре від руки одного, з ким привітається найпершим завтра. До цієї ж чарівниці приходить таємна кохана головного героя, яка незабаром йде робити потрібний ритуал, і вже на пустирі вони признаються один одному в почуттях. Тут з'являється друг головного героя, попереджає про затії ворогів, а губернатор просить його провести свою даму додому. Цією дамою виявляється його дружина. Далі він придумує план вбивства зрадника, яке відбулося на Балі-Маскараді. Драма, трагізм і прощення ворогів від губернатора.

А тепер уявіть, що вся ця історія доповнюється професійним співом, яскравими декораціями і красивими костюмами. Потрапити на спектакль можна, якщо замовити квитки на сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код