Категорії Інформація
Каси Додати подію
Твоя мандрівка містом Лева. Аудіогід
31 березня 2024

Твоя мандрівка містом Лева. Аудіогід

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «МУЗЕЇ»

Музей "Львів Стародавній"
Львів, вул.Краківська, 21

Про подію

Подорож у минуле: «Твоя мандрівка містом Лева. Аудіогід» у Львові

У 2020 році у місті Левів був відкритий сучасний музей, який розкриває таємниці формування міста. Не менш цікавим є місце створення музею – підземні лабіринти церкви Преображення Господнього. Тож музей набуває не тільки символічного, а й сакрального значення.

Цікаво у музеї дітям та дорослим, тому кожен рік сюди приїздять тисячі відвідувачів. І цього разу пропонуємо відвідати програму закладу «Твоя мандрівка містом Лева. Аудіогід» та дізнатися, як було створено місто й хто допомагав його будувати.

Купуйте квитки в музей на нашому сайті та перегляньте більше подій Львова.

Багатогранний Львів

Концепція музею — дати можливість кожному відвідувачеві зануритись у минуле та показати багатогранність міста у всіх площинах (релігійних, політичних, економічних, культурних).

Все це стає можливим завдяки експозиціям. Було створено фігури історичних постатей за технологією «кібершкіра». Таким чином ви зустрінете князя Лева, гетьмана Івана Підкову, скульптора Йоганна Пінзеля та інших постатей, які тим чи іншим чином пов’язані з містом. І повірте, вам буде здаватися, що це справжнісінькі люди, які завмерли у миті.

Та це ще не все! В музеї використовуються 3D-ефекти (звуки та запахи), щоб дати можливість глядачам глибше зануритись в конкретну епоху й відчути її на всіх рівнях. А щоб програма «Твоя мандрівка містом Лева. Аудіогід» була ціліснішою, організатори залучають аудіогіда, який розповість цікаві факти з історії.

Готові до подорожі у часі? Гайда!  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код