Категорії Інформація
Каси Додати подію
Майстер-клас з абстрактного живопису FLUID ART
30 березня 2024

Майстер-клас з абстрактного живопису FLUID ART

Ціна: 750 грн

Арт-студія Простір Мрій
Арт-студія Простір Мрій
Продано
750 грн
Продано
Продано

Замовити квитки на "Майстер-клас з абстрактного живопису FLUID ART"

Тривалість події — 90 хвилин.
30 бер., субота
15:00
750 грн
Продано

Про подію

Художня майстерня Простір Мрій проводить майстер-клас з малювання стилем FLUID ART з вином у затишній арт-студії. Ми навчимо малювати картину за 1,5 години, навіть якщо ви раніше ніколи не малювали. На нашему маленькому занятті з експрес курсу навчання малювання картини ви зможете не тільки навчитися малювати картину, а ще отримаєте задоволення від самої атмосфери та процессу.

Це гарна можливість створити незвичайну картину своїми руками. Процес відрізняється тим, що тут не малюють звичайними пензликами. Жодних конкретних ліній, продуманих елементів. Фарбу тут просто вилівають на полотно, вона розтікається, змішується з іншими відтінками, а тому зображення стаэ унікальним. Майстер клас з флюїд-артом можно порівняти з творчою мідитацією — в результаті візарунки фарби зроблять неповторну унікальну картину .

Майстер клас — - для тих хто не вміє малювати , або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи.

Якщо ви не художник — це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 1.5 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал.

З собою нічого приносити не потрібно- все включено у вартість

Частування: келих вина, чай та кава в подарунок кожному!

Тривалість курсу на майстер класі - 1,5 годин

Майстер клас проводять вакціновані художники з дотриманням усіх норм

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код