Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 травня 2019

Антитіла

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арена Львів
вул. Стрийська, 199

Про подію

Антитіла збирають свій перший стадіон у Львові!

25 травня 2019 року жителів і гостей міста Львова очікує величезний сюрприз - концерт групи Антитіла. Це буде не просто виступ артистів, а їх перший стадіон - Арена Львів! Хлопці готувалися майже два роки, щоб презентувати прихильникам свій новий альбом «Hello», в честь 10-річчя колективу. Ювілейний тур відомої поп-групи, буде об'єднаний з підтримкою нової платівки. Через 10-ть років своєї творчої діяльності «Антитіла» готові збирати стадіони! Купити квитки, можна, на нашому сайті афіші Львова, замовити з доставкою або придбати в касах міста. Ціна квитків від 200 до 550 гривень. У вартість одного місця зі скайбоксу включено депозит з фуршетом та паркомісце. А у вартість ресторану входить фуршет без депозиту, але з паркомісцем.

Концерт однієї з кращих українських груп

Популярність музичної групи, вже давно переступила межі рідної країни. Особливо насиченим для хлопців видався 2017 рік: їм вдалося об'їхати з концертним туром 4 країни (Україна, США, Білорусь і Канада), всього за 101 день. Цей нелегкий концертний графік стояв позначки в Книзі Національного Реєстру Рекордів України!

За 2018 рік, поп-група не знизила свій рівень майстерності і змогла домогтися таких премій: «Кращої рок-групи» і «Кращої музики».
Колективу «Антитіла» випала нагода одними з перших взяти участь в таких фестивалях, як: SXSW і SZIGET.

Перший стадіонний тур групи неможливо пропустити - це унікальна можливість почути нові сингли і отримати задоволення від виконання добре знайомих пісень мільйонам!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код