Категорії Інформація
Каси Додати подію
Як нотки пісеньку складали
03 березня 2024

Як нотки пісеньку складали

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівський академічний обласний театр ляльок
м. Львів, пл. Данила Галицького, 1

Про подію

“Як нотки пісеньку складали” у Львові!

У Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться інтерактивна інклюзивна вистава “Як нотки пісеньку складали” у Львові. Маленькі глядачі потраплять до казкової країни звуків та кольорів. Тут живе мама Ключ Соль разом зі своїми різнокольоровими дітками-нотками. У кожної нотки є свій колір і свій звук. Але вони міцно сплять, а коли прокинуться - заспівають свою пісеньку і подарують свою барву глядачам. Однак без вас, друзі, ноткам не впоратись! Треба їм допомогти: заспівати, потанцювати та пограти усім разом.

Інклюзивна дитяча вистава

А уявіть, що якась  з ноток-дитинчат загубилась і її  голос не почули? Чи зможемо ми скласти пісеньку, чи відновимо гармонію? Давайте будемо пробувати на нашій виставі та складемо свій візерунок з кольорів і звуків! Щоб потрапити на дитячу виставу “Як нотки пісеньку складали” у Львові, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 150 гривень. Ще більше дитячих вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Чому варто піти з дитиною на інклюзивну виставу у Львові?

  1. Показати їй що не треба боятися людей, які відрізняються від неї
  2. Сприяти формуванню її толерантного ставлення для різноманіття
  3. Отримати разом новий досвід та позбавитись від стереотипного мислення

Вистава має інклюзивний характер — вона реалізовує принципи доступного та відкритого театру і розрахована на участь дітей із синдромом Дауна.

Створення на сцені повноцінного інклюзивного простору відбувається під кураторством професійного психолога. Усі актори, задіяні у постановці, отримали відповідні консультації.

Що передбачає інклюзивний характер вистави:

  • До участі у виставі запрошуються усі діти, зокрема із синдромом Дауна
  • Рівноцінне трактування усіх дітей-учасників
  • Актори пройшли тренінг і мають навички спілкування з усіма дітьми
  • Вистава створена з урахуванням особливостей сприйняття довкілля дітьми із синдромом Дауна

Нагадаємо, що діти-немовлята із синдромом Дауна мають свої особливості, однак загалом вони поводять себе точнісінько як і усі діти. Дітей із синдромом Дауна часто трактують як таких, що мають великі фізичні чи психічні вади та сильно відрізняються від решти дітей. Відповідно, вони опиняються у вимушеній соціальній ізоляції. Однак, насправді для цього підстав немає – наукові дані свідчать, що розповсюджені негативні уявлення про людей із синдромом Дауна – це міфи та стереотипи.

"Квитки потрібно придбати окремо дитині й дорослому. Просимо не запізнюватися на виставу."

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код