Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 жовтня 2022

Аїда

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Львівська національна опера
м. Львів, пр-т Свободи, 28

Про подію

Аїда - це потрібно побачити своїми очима у Львові!

Що може знайти цікавого в оповіданні, написаному майже 150 років тому, сучасна людина? Те ж, що і в безлічі інших вистав - відповіді на хвилюючі питання, цікаву подачу звичного матеріалу, яскраві емоції, спалахи почуттів і красиві діалоги. Якщо ви цінитель справжньої опери, то не забудьте придбати квитки на виставу Аїда у Львові, який відбудеться 23 грудня 2018 року. Це буде 200 хвилин справжнього блаженства і насолоди для всіх любителів театру. Квитки на нього, доречі, вже доступні на сайті нашої афіші.

Цікаві факти про виставу

Що ж потрібно знати про виставу? Те, що вона написана відомим італійським композитором Джузеппе Верді за замовленням віце-султана Єгипту Ісмаїла-паші для Каїрського театру. Відповідно, всі діючі герої в п'єсі в більшості є єгиптянами.

Про що розповідь? Про ніжні почуття ватажка єгипетських військ до юної, привабливою рабині Аїді. Доречі, їх любов була взаємною, що тільки додає історії пікантності, трагізму. Згідно з сюжетом, дочка ефіопського царя заважає планам дочки фараона влаштувати особисте життя, через що та намагається всіляко знущатися з дівчини.

В ході подій глядачі побачать моменти, над яким замислюваласяя практично кожна людина:

  • Що робити в ситуації, коли тобі загрожує смерть - видати правду і залишитися в живих або зберегти мовчання і померти?
  • Порушити слово, дане батькові і своїм громадянам і розповісти таємницю коханої, або промовчати?
  • Бути бранцем в своїй країні або бігти в нікуди, не знаючи про свою подальшу долю?
  • Відмовитися від щастя в ім'я держави або піддатися власним інтересам?
  • Пов'язати своє життя з багатою людиною або коханим, але визнаним ураженим?
  • Померти в ім'я любові або залишитися в живих, але бути для всіх зрадником?

В опері практично не буде щасливих або веселих моментів, адже це справжня душевна сповідь. Але, згідно з відгуками глядачів, після такого починаєш більше цінувати своїх рідних, життя. А адже це і є одна з головних цілей театральних постановок.

Серед учасників вистави будуть заслужені артисти і народні художники України, лауреати всеукраїнських конкурсів, які відповідають за сценічні образи, музичний супровід, акторську майстерність, танцювальні мініатюри та ін. Насолодитися спільною працею кращих представників української богеми можна, замовивши квитки на сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код