Категорії Інформація
Каси Додати подію
Електро-осінь
18 вересня 2021

Електро-осінь

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Club Split Lviv
площа Міцкевича, 6/7

Про подію

З року в рік, культова вечірка «Електро-осінь» збирає шанувальників якісного саунду і кожного разу ця паті стає одною з найпотужніших подій клубної культури міста. Ритмічна, яскрава, гучна серія «золотої пори рейву» цього разу відбудеться вже у суботу, 18.09 — тому і з радістю анонсуємо неймовірно талановитих ді-джеїв, за сетами яких тисячі щасливих посмішок, сотні тусовок та завжди незабутня атмосфера. Отож, friends, знайомимся — AIKON - успішний, артист нового покоління, який за дуже короткий час отримав світове визнання та топові попадання в чарти Beatport. Його треки звучать в сетах Solomun / Ame / Dixon / Black Coffee / Keinemusik (Adam Port , Rampa , &ME) / Santiago Garcia / Henry Saiz / Lehar /Stereocalypse/ Moscoman / Glowal / Gioli & Assia / Re.you / Super Flu / Eelke Kleijn та інших зіркових артистів. Незвичне звучання міксів в стилі Indie Dance Afro & Breaks , AIKON’а випускається на таких лейблах, як Disco Halal / Sol Selectas / Exploited/ Connected / Monaberry / Multinotes / 3000Grad. Наш гість ніколи не залишає байдужим, своїм звучанням він відриває від реальності, але завжди залишає на межі між стилем та ритмом.

Представляємо засновника вечірки «електро-осінь», музичних проектів та топових нічних клубів Львова, які поклали основу клубного життя нашого міста — Dj ROMIK. Безумовно, один із лідерів електронного олімпу, виступав на одній сцені з такими артистами, як Oliver Koletzki, Dave Clarke, Oliver Huntemann, Westbam, Popof, Len Faki, Dusty Kid, Marco Bailey, Tom Hades, Chaim, Lützenkirchen, Nastya, David Carretta, Azzido da bass, Tiger Stripes, Robert Babicz , а також з іншими зірками світового рівня. Вже цієї суботи, dj ROMIK подарує єйфорічне best звучання вінілу усім цінувачам хорошої музики.

Таку атмосферну подію неможливо пропустити, легендарна «електро-осінь» — це музична подорож у світ наймасштабніших хітів, які не залишать нікого байдужим. See you

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код