Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дмитро та Назарій Яремчуки
09 грудня 2018

Дмитро та Назарій Яремчуки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

Дмитро і Назарій Яремчуки - виступ відомих народних артистів на сцені у Львові!

Сучасна українська музика пройшла кілька витків розвитку. Але серед усіх однотипних виконавців, яких за роки незалежності були десятки, дует братів Яремчуків однозначно виділявся. Особливий інтерес додає нехарактерна для кінця дев'яностих років україноцентричність музики братів. І ось вони знову повертаються на сцену, щоб виконати свої найзначніші хіти. Концерт пройде 9 грудня 2018 року в Львові в приміщенні Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка, на який можна купити квитки прямо зараз на нашому сайті всього в пару кліків.

Особливості проведення концерту і факти з біографії артистів

Різниця у віці між чоловіками всього 1 рік, завдяки чому їм з самого дитинства вдалося розвиватися в одному напрямку - музичному, і спільною працею досягати неймовірних результатів дуже швидко. Кар'єру вони почали ще в 20 років, активно рухаючись по сходах шоу-бізнесу в кінці 90-х і початку 2000-х. Щорічно брали участь в пісенних конкурсах і фестивалях - «Слов'янський базар», «Надія і Добро», «Доля», «Золотий шлягер». У них на рахунку більше 5 нагород і дипломів за перемоги в конкурсних заходах, активна участь у творчому середовищі країни і сусідніх країн, підтримка теле- і радіопроектів різного масштабу.

Найбільше Назарій і Дмитро Яремчуки здобули популярність завдяки таким своїм хітам і композиціям, в яких простежується авторський стиль і щирість почуттів в словах:

  • Стожари;
  • Хай буде щастя і любов;
  • Родина;
  • Подарую світові;
  • Сонце в твоїх очах;
  • Тече вода;
  • Червона рута.

В ході своєї творчої діяльності брати записали чотири повноформатних альбоми. Грядучий концерт стане своєрідним підбиттям підсумків всіх тих вершин творчості, яких хлопцям вдалося домогтися за цей час, тому і місце для проведення виступу було обрано не випадково. Купити квитки на музичну подію від Яремчуків, яка пройде 9 грудня 2018 року у Львові, або замовити їх з доставкою в обумовлене місце можна на нашому сайті, що значно заощадить ваш час. Вартість квитків невелика - всього 250 грн., А тривалість концерту - близько 90 хвилин, може трохи більше (до 120 хвилин).

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код