Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 лютого 2022

DIE DREIGROSCHENOPER "ТРИГРОШОВА ОПЕРА"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької
м. Львів, вул. Лесі Українки, 1

Про подію

«Тригрошова опера» у Львові!

У Національному театрі ім. Марії Заньковецької пройде довгоочікувана постановка знаменитої «Тригрошової опери» у Львові німецького поета і драматурга Бертольта Брехта. Музику до цієї п'єси про любов, дружбу і підступну зраду склав композитор Курт Вайль. В основу сюжету п'єси покладена відома «Опера жебраків» Джона Гея, яка була написана в 1728 році в жанрі популярної баладної опери. Прообразами головних героїв цього саркастичного твору послужили дійсно колись існуючі  лондонські пройдисвіти Джек Шеппард і Джонатан Вайлд.

П'єса Б. Брехта в трьох діях

У творі відтворена кримінальна атмосфера вулиць вікторіанської Англії, де "жебраки жебракують, злодії крадуть, гулящі гуляють". Кримінальний світ у багатьох своїх рисах слідує логіці і принципам буржуазного середовища. Підприємець Джонатан Пічем займається видачею ліцензій для жебраків. Дочка «короля жебраків» Поллі Пічем таємно виходить заміж за місцевого бандита і вуличного авторитета Меккі-Ножа. Чим провокує батька піти на всілякі хитрощі, щоб позбавиться від ненависного зятя. Будь-які засоби хороші, якщо мова йде про благополуччя доньки. Але ...

Щоб потрапити на «Тригрошову оперу» і дізнатися, чим закінчиться протистояння Пітчема і щасливця Меккі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч інших чудових вистав в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Де подивитися відмінну театральну п'єсу у Львові? На постановці «Тригрошової опери» в Театрі Заньковецької!

  1. Безліч прихованих смислів і інтригуючий сюжет
  2. Несподівані повороти і атмосфера старої Англії
  3. Прекрасне виконання артистів львівського театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код