Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бах vs Брамс
25 вересня 2020

Бах vs Брамс

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Львівський органний зал
м. Львів, вул. Степана Бандери, 8

Про подію

Бах vs Брамс - поєдинок музики двох геніїв. Чиї твори більше вразять вас? Прелюдії Баха чи хорали Брамса? Оберіть свого улюбленця у світі органної музики у концерті солістки Органного залу Євгенії Бельмас.

Євгенія Бельмас - орган

Й.С.Бах - Прелюдія та фуга до-мінор, BWV546

Й.С.Бах / А.Вівальді - Концерт ре-мінор

Й.С.Бах - Pedalexercutium

Й.С.Бах - Прелюдія

Й.С.Бах Прелюдія та фуга до-мінор BWV549

Й.С.Бах - Фантазія та фуга до-мінор BWV562

Й.Брамс - Хорал "Herzliebster Jesu"

Й.Брамс - Хорал "O Welt, ich muß dich lassen"

Й.Брамс - Прелюдія та фуга ля-мінор

Тривалість: близько години

Про виконавицю:

Євгенія Бельмас. Органістка, солістка-органістка Львівського органного залу.

Навчалася грі на фортепіано в Запорізькій школі мистецтв. Неодноразово ставала лауреатом фортепіанних конкурсів.Здобувши перемогу в міському конкурсі в 2006 році отримала в дар ламповий електро-орган "Прелюдія", на якому почала освоювати перші органні твори.

З 2010 року вдосконалювала свою фортепіанну гру в класі Казарян Ади Аротюнівни при Запорізькому музичному училищі ім. П.І.Майбороди. Ключовий вплив на творче становлення зробила участь у майстер-класі В.Б. Носіної.

Пристрасно мріючи бути органісткою в 2014 році почала навчання в органному класі Київської консерваторії у заслуженого діяча мистецтв України, професорки Булибенко Галини Вікторівни.

З першого курсу консерваторії давала сольні концерти в Бердянському монастирі, у Римсько-Католицькій Церкві Різдва Пресвятої Діви Марії,

Брала участь у багатьох майстер-класах, в тому числі у Аврори Бааль (Франція-Швейцарія), Денні Вільке (Німеччина), Мауріціо Салерно (Італія).

У 2019 проходила стажування в класі професора Ренати Бауер в Словенії, де займалася на історичних органах епох бароко та романтизму.

У 2020 році з відзнакою закінчила магістратуру за спеціалізацією "Орган" Національної Музичної Академії України ім. П.І.Чайковського.

Органістка виступала з сольними та тематичними програмами в Києві, Львові, Одесі, Чернівцях, Сумах, Бердянську, Білій Церкві, Лівадії.

В репертуарі шедеври майстрів бароко, романтизму, віртуозів ХХ-ХІХ століття. Особливістю концертних програм Євгенії Бельмас є авторські перекладення для органа фортепіанної та симфонічної музики Л. Бернстайна, Е. Ельгара, Д. Шостаковича, М. Мусоргського, С. Рахманінова, С. Прокоф'єва, А. Шнітке.

Активно співпрацює з українськими композиторами і стає першою виконавицею творів А.Барсова та В.Цанько; виконує музику І.Асєєва, С.Острової, В.Гончаренка та С.Луньова.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код