Категорії Інформація
Каси Додати подію
Александр Пономарев в сопровождении симфонического оркестра
01 вересня 2021

Александр Пономарев в сопровождении симфонического оркестра

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Ennio Event square
вул. Джерельна 22

Про подію

Олександр Пономарьов у Львові!

1 вересня 2021 року у Ennio Event square відбудеться концерт Олександра Пономарева у Львові в супроводі симфонічного оркестру, хору і рок-гурту.  Нова програма “Неймовірна” - це надсучасне шоу, у якому неймовірний вокал народного артиста доповнюється потужним звучанням симфонічного оркестру, а високотехнологічні рішення забезпечують найкращий звук та світло. Ви мусите бути там!

Програма “Неймовірна” з симфонічним оркестром

Вже чверть століття Олександр Пономарьов є одним з провідних виконавців на українській сцені.  Його композиторський талант розкривається з новою силою  кожним новим релізом, а армія шанувальників постійно зростає. Основне джерело натхнення цього топового артиста і продюсера - вся палітра почуттів  і переживань, головне з яких - кохання до жінки.

Неймовірна жінка зустрічається на життєвому шляху кожного чоловіка. Тому композиції Олександра Пономарьова сколихують цілий вир емоцій в серцях слухачів. Адже артист співає про кожну жінку у глядацькому залі і про кожну історію кохання, яка траплялася у його шанувальників. І хто ще може так чуттєво передати емоції інших людей, як не Олександр Пономарьов! Нова програма - це новий крок у творчості зірки і новий вибух емоцій. Яскравий, щирий, неймовірний. З любов'ю до кожного.

Щоб потрапити на концерт Олександра Пономарева у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дружину у Львові? На концерт Олександра Пономарьова!

  1. Неймовірна нова програма з симфонічним оркестром
  2. Оксамитовий вокал народного артиста
  3. Сучасне захоплююче шоу

Олександр Пономарьов пісні:

  • Я люблю тільки тебе
  • З ранку до ночі
  • Найкраща
  • Я не такий
  • Зіронька
  • Човен
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код