Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ада РОГОВЦЕВА. "З тими, кого люблю"
12 січня 2023

Ада РОГОВЦЕВА. "З тими, кого люблю"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центр Довженка
пр-т Червоної Калини, 81

Про подію

У Львові творчий вечір «З тими, кого люблю…» виступить легенда українського театру та кіно Ада Миколаївна Роговцева. Творчий вечір Ади Роговцевої вийде, аби відновити діалог із улюбленим глядачем і відтворити створені нею протягом театральної кар’єри образи, поділилася із усім найважливішим, що було здобуто, це живе безпосереднє спілкування актриси із глядачем. Це буде вечір-імпровізація, інтимна сповідь актриси про особисте та професійне життя, фрагменти з вистав, уривки з фільмів, монологи, поезія, доторкнуться до самих потаємних закутків душі глядача. Ада Роговцева вміє говорити просто про глибокі речі. Не боїться бути кумедною. Вона, незважаючи на вік, лишається жіночною. І попри складну особисту та професійну долю не втрачає індивідуальності та сили.

«Люди ходять до нас, і це мене по-доброму дивує. Наче ж грошей нема, настрій не той, але люди йдуть, щоби відсторонитися від побуту, проблем, дріб’язковості. Щоби почути щось інше, цікаве, розумне, піднесене, те що торкає до глибини, Я щаслива, що мої колеги і співаки йдуть до людей у бомбосховища, підвали, метро, бо це дуже потрібне!» Проведіть ці святкові дні разом з близькими та улюбленим залом центру Довженка!

Після повномасштабного вторгнення Роговцева, залишилась в Києві та допомагає українським захисникам, почала їздити країною із творчими вечорами, щоб підтримати українців. Вечір на підтримку ЗСУ.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код