Категории Информация
Кассы Добавить событие
Впольована пристрасть. Перезавантаження
13 января 2019

Впольована пристрасть. Перезавантаження

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Галерея сценографии
г. Львов, ул. Городоцкая, 36 (Львовский драматический театр имени Леси Украинки)

О событии

«Впольована пристрасть» — сучасне містичне дійство наближене до ритуалу, яке можна ідентифікувати українським і водночас не шароварним; яскравим і водночас естетично вишуканим; «нашим» і водночас сучасним; нерозривно пов’язаним із світовим і тим більше європейським контекстом. «Впольована пристрасть» — це Поезія. Звучатимуть уривки з поеми «Відшукування причетного» геніального українського поета ХХ ст. Грицька Чубая.

«Впольована пристрасть» — це Музика. Варіації на теми сюїти «Впольована пристрасть» сучасного молодого українського композитора Всеволода Сіренка — це академічна музика стилізована під бароко. «Впольована пристрасть» — це Костюми. Завдяки ним можна інтерпретувати це дійство як театралізовану демонстрацію костюмів. «Впольована пристрасть» — це Простір. Чорним по чорному — гасло перформансу.

Деякі речі залишаються невидимими, хоча вони безумовно існують. Світ — це своєрідний чорний простір, який може лише здатися порожнечею. Втім, якщо поринути в нього, то можна відчути наскільки він насичений життям, відчути всю його багатошаровість. І головне — усвідомити, що чорний — це зовсім не траур і зовсім не відсутність чогось…. Це те, що живе глибоко в серці, снах і наших генах.

Автор ідеї, режисер та художник — Богдан Поліщук (костюми, сценографія простору, концепція перформансу);

Композитор — Всеволод Сіренко (в перформансі звучатимуть варіації на теми сюїти «Впольована пристрасть»).

Виконавці:

  • Варвара Турта — клавесин;
  • Єлизавета Чхартішвілі — гобой;
  • Руслан Кірш — голос;
  • Анна Кірш — голос
Предварительный заказ
Заявка на промо-код