Категории Информация
Кассы Добавить событие
28 октября 2023

Польский виртуоз Михал Шостак

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Львовский органный зал
г. Львов, ул. Степана Бандеры, 8

О событии

У рамках XIII Львівського Міжнародного органного фестивалю.

Органний речиталь польського органіста Міхала Шостака – це гарантована насолода від майстерного виконання та захоплюючої програми.

Міхал Шостак – органіст з Варшави, музичний арсенал якого вражає. Він може зіграти на органі все – від Баха до Шопена. Глибоко вивчав французьку органну музику, майстерно імпровізує, пише власні твори. На концерті у Львівському органному залі ми якраз матимемо дуже рідкісну можливість почути органні імпровізації. Це будуть Органні імпровізації на українські теми.

Міхал Шостак працював головним органістом Базиліки Пресвятої Богородиці Ліхенської, де грає на найбільшому органі Польщі. Він почав вивчати орган у 17 років, закінчив Музичну школу імені Йозефа Ельснера у Варшаві та Університет музики імені Фредерика Шопена, також навчався у Папському Амвросійному інституті Священної музики в Мілані. Захистив дисертацію на тему “Французькі симфонічні органи та органна музика”.

Брав майстер-класи у провідних органістів у Польщі та за кордоном. Міхал концертує у Данії, Великобританії, Франції, Німеччині, Італії, Сполучених Штатах Америки. Є членом Королівського коледжу органістів у Лондоні, Американської гільдії органістів у Нью-Йорку та Органного історичного товариства (США).

Виконавець:

Міхал Шостак – орган (Польща)

Програма:

Дітріх Букстегуде – Прелюдія, Фуга та Чакона до мажор, BuxWV 137

Антоніо Вівальді – Струнний концерт мі мажор, Op. 8 No 1 ("Весна" з циклу "Пори року"), RV 269, Allegro-Largo-Danza Pastorale

Йоганн Себастьян Бах – Хорал “Schmücke dich, o loebe Seele”, BWV 654

Йоганн Себастьян Бах – Пасакалія до мінор, BWV 582

Імпровізація “Органна симфонія на українські теми”: Прелюдія, Фуга, Адажіо, Скерцо, Кантабіле, Фінал

Тривалість: близько години

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код