Категории Информация
Кассы Добавить событие
04 апреля 2020

Star Wars. Концерт Легенда

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворец культуры железнодорожников «Рокс»
г. Львов, ул. Федьковича, 54

О событии

Далека-далека галактика, Імперія, джедаї, Сила — для тебе не пусті слова? Тоді приєднуйся до події галактичного масштабу!

Cимфонічний оркестр LUMOS Orchestra втілить у життя події культової епічної космічної саги «Зоряні війни». Геніальна музика Джона Вільямса та Людвіґа Йоранссона («Мандалорець»), протистояння світлого та темного боку Сили, цільна музично-візуальна історія у виконанні першого в Україні саундтрекового симфонічного оркестру — цей вечір буде просто переповнений Силою музики та емоцій!

LUMOS Orchestra — львівський молодіжний симфонічний оркестр, що концертує з музикою до кінофільмів, серіалів, анімації та відеоігор ще з 2010 року. Музиканти гастролюють закордоном та виступають перед голлівудськими зірками. У доробці колективу близько 700 різноманітних саундтреків, великі тематичні концерти по «Володарю Перснів», «Гаррі Поттеру», «Зоряним Війнам», «Доктору Хто», мультфільмам студії Disney, відеоіграм. Кожен проект колективу це завжди більше ніж просто концертний захід. LUMOS Orchestra створює сюжетні видовища, поєднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів, що завжди збирають повні зали шанувальників та залишають по собі неймовірні емоції та враження.
Керівник оркестру, аранжувальник, концертмейстер — Діана Коваль
Диригент — Назар Кулиняк

Обирай сторону Сили, купуй квиток у далеку галактику та приєднуйся до епічного концерту!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код