Категории Информация
Кассы Добавить событие
Соблазн
05 марта 2018

Соблазн

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Арена «Малевич»
г. Львов, пр-т Вячеслава Черновола, 2

О событии

Вистава-шоу на 2 дії.

Вашій увазі пропонується ексцентричний шоу-спектакль, що викликає далеко неординарні почуття. Ви готові до такого експерименту? .

Якщо так, тоді забудьте про все, що ви досі знали про театр. Стереотипи стерті, рамки зняті. У сучасному театрі немає місця для манірного снобізму і нудьги! «Спокуса» — спокусливо смачний коктейль, що складається з захоплюючого сюжету, еротичних танців і стриптизу найвищого ґатунку. Причому, як жіночого, так і чоловічого. Безсумнівно, це видовище вразить цінителів мистецтва обох статей.

Ви побачите дві абсолютно різні історії… Історії про чоловіків без прикрас і фальші. У кожній з яких буде свій секрет, своя фатальна жінка і, звичайно ж, море смішних і зворушливих моментів, які покажуть чоловіків зсередини… А яскраві танцювальні номери доповнять палітру емоцій.

МУЖИКИ

Історія чоловічої дружби, яка почне валитися через… Звичайно ж, жінки. Як голосно чоловіки заявляють, що їх дружба непохитна, але що насправді завжди відбувається, якщо в неї уклиниться слабка стать?

СПОКУСА

В елітному стриптиз клубі для жінок для новачка багато спокус і багато перспектив. І ще більше пасток і «грабель», на які доведеться наступити, якщо спробуєш стати «Мачо».

У поданні беруть участь: 10-кратна чемпіонка України зі стриптизу, чемпіонка відкритого турніру Білорусії по Strip Dance карколомна Ксенія Суровцева (Lady Beatrise) і 3-кратний абсолютний чемпіон України зі стриптизу, 2-разовий чемпіон України з бодібілдингу, призер Pole Dance, учасник телешоу «Танцюють всі» Алекс Страйк. Після шоу — Фотосесія з головним «мачо» країни.

Не відмовте собі в задоволенні випробувати замішаний на пристрасті розпалює коктейль.

Його смак зведе вас з розуму!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код