Категории Информация
Кассы Добавить событие
Тина Кароль
06 декабря 2023

Тина Кароль

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворец Украина
ул. Большая Васильковская, 103

О событии

У День святого Миколая незрівнянна ТІНА КАРОЛЬ виступить з великим святковим концертом – на біс!

Проведи цей вечір разом з улюбленою співачкою мільйонів!

06 грудня, Київ, Палац мистецтв «Україна».

Цього особливого вечора на вас чекає особлива програма: неймовірне екранне шоу, красива пристрасна хореографія від Дмитра Жука, харизма та глибокий вокал бек-вокалістів – Марко Квітки та Микита Ломакіна.

А також виступи запрошених гостей, які виконають неймовірні хіти Тіни у новому звучанні.

SHUMEI – молодий харизматичний співак з унікальним тембром голосу. Його пісні та кавери слухають на фронті, на патріотичних заходах, у середовищі української діаспори за кордоном. SHUMEI приголомшив усіх своєю українськомовною версією пісні співачки Тіни Кароль «Выше облаков».

OKS – співак та автор пісень. Вперше заявив про себе на шоу «Голос країни 2020», став супер-фіналістом. З 2022 року артист презентував свої перші авторські роботи, які увірвалися у топ-плейлисти та тренди тік току. Реліз «Ніченька» (переклад пісні Тіни Кароль «Ноченька») – підкорив мільйони слухачів й залишається у топах чартів нашої країни!

Дует SESTRA – талановитий дует з вражаючого вокалу та мистецької гри на саксофоні. Чуттєве виконання легендарного хіта Тіни Кароль «Жизнь продолжается» від гурту SESTRA, ще до офіційного виходу у світ, набрало мільйони прослуховувань у соцмережах. Світ почув нове, унікальне звучання, якого вдалось добитись за допомогою саксофона та нового аранжування.

Нікіта Кісельов – композитор та найромантичніший співак, відомий своїми хітами «Романтично», «Ліфт», «Два ліхтарі», «Чорні брови» та інші. Нікіта Кісельов закохав слухачів кавер версією на пісню «Полюс притяжения» українською.

Концерт передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення у безпечному місці, після чого концерт буде продовжено!

Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після її закінчення (але не пізніше 20:30).

Слава Україні!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код