Категории Информация
Кассы Добавить событие
Органный концерт Максима Сидоренко
17 апреля 2022

Органный концерт Максима Сидоренко

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Львовский органный зал
г. Львов, ул. Степана Бандеры, 8

О событии

Соліст Національного будинку органної та камерної музики Максим Сидоренко у Львові гратиме музику світових геніїв, серед яких гідне місце займають українські композитори.

Бах і Бортнянський, Бетовен і Скорик. Година умиротворення і краси від одного з найкращих органістів України та Європи. У дуеті з Оленою Юдіною органіст зігграє рідкісні органні транскрипції відоммих творів.

Виконує:

Заслужений артист України Максим Сидоренко – орган

У концерті бере участь і асистує Олена Юдіна – орган

Програма:

Й.С. Бах:

Прелюдія та фуга фа мінор, BWV 534

Хоральні прелюдії:

“Ich ruf zu Dir, Herr Jesu Christ”, BWV 639 / “Я до Тебе взиваю, Іісусе Христе”

“Christ Lag in Todesbanden”, BWV 4 / «Христос на сметному одрі» (М. Сидоренко, О. Юдіна)

Фантазія до мажор, BWV 570

Д. Бортнянський - Херувимська (транскрипція для органа М.Сидоренка)

Д. Бортнянський - Cоната фа мажор

Й. Гайдн - Інтродукція з ораторії “7 слів Христа” (транскрипція для органа M. Вожнєго)

Ш.М. Відор - Токата фа мінор, оp. 13 №4

С. Франк - Прелюдія, фуга та варіація сі мінор

M. Скорик - Лірник (транскрипція для органа М.Сидоренка)

M. Скорик - Мелодiя (М. Сидоренко, О. Юдіна)

Л. Бетховен - Увертюра “Еґмонт”, Op. 84 (М. Сидоренко, О. Юдіна)

Тривалість близько години

Про виконавця:

Максим Сидоренко – соліст Національного будинку органної та камерної музики України, Заслужений артист України, лауреат міжнародного конкурсу.

Закінчив Київську консерваторію за двома спеціальностями: фортепіано – у 1995 і орган – у 2001 році, аспірантуру Національної музичної академії України у 2005 році. Удосконалював свою виконавську майстерність в Університеті музики і виконавських мистецв у Відні, брав участь у мастер-класах відомих музикантів Європи і США.

Коло його інтересів – від барокової музики до прем'єрних виконань сучасних українських композиторів, від запису органної музики до фільмів до участі в неакадемічних этнопроектах.

Максим Сидоренко гастролює по Україні та за її межами, виступає з провідними виконавцями й колективами, диригентами, бере участь у числених міжнародних фестивалях: "Кyїv-Music-Fest", "Organum" (Суми), "Livadia-Fest" (Ялта), "Червона рута" (Чернівці), "Співочі тераси" (Харків), "Гоголь-Fest" та багатьох інших.

Гру музиканта відрізняє глибоке розуміння стилю виконуваної музики, майстерне використання тембрових ресурсів органа, масштабність прочитання. Артист веде активну концертну діяльність в Україні та за кордоном.

Олена Юдіна - отримала вищу музичну освіту як піаністка в Одесі, у 2003 році одержала ступінь магістра в Національному Університеті ім. Ушинського. Брала участь у майстеркласах відомих органістів Берта Візгергофа (Нідерланди), Р. Перуцького (Гданськ, Польща) та інших.

Олена Юдіна – дипломант та лауреат всеукраїнських конкурсів та фестивалів: «Кримська весна 2002» м. Ялта; театрального фестивалю «Блукаючі зірки» м. Київ (2005 р., 2010 р.); регіонального фестивалю класичної музики «Буковинський листопад» м. Чернівці (2016 р.), міжнародному фестивалю органної музики «Діапазон» м. Львів (2017 р.), «VII Різдвяного фестивалю 2018» (м. Одеса). У лютому 2022 року отримала Grand prix міжнародного конкурсу Caspi Art в Туреччині.

Суміщує педагогічну діяльність з концертною, виступає як піаністка в ансамблях з українськими, польськими музикантами.

У дуеті з Макксимом Сидоренком музиканти виступають з 2015 року, створили декілька цікавих концертних програм, представлених в Україні та Польщі.

Вартість вхідного квитка 100 грн.

Це мінімальна сума, яка дозволить нам та нашим артистам працювати.

Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Квитки можна придбати:

у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00

онлайн на https://lviv.kontramarka.ua/.../lvivskij-organnyj-zal-533...

//вікові обмеження: ~7+//

Предварительный заказ
Заявка на промо-код