Категории Информация
Кассы Добавить событие
10 января 2024

Олег Кульчицкий

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Львовская национальная опера
г. Львов, пр-т Свободы, 28

О событии

10 січня 2024 року у Львівській Національній опері відбудуться Різдвяні концерти з програмою "Слава во вишніх Богу-Україні Перемогу".

Вконцерті прийме участь скрипаль-віртуоз, народний артист України Олег Кульчицький, який працює в стилі класік фольк-модерн і дав більше 700 сольних концертів в найпрестижніших залах міста Львова, брав участь понад 50-ти виступах у Національному палаці "Україна", гастролював в багатьох країнах Європи, Азії, США.

Чарівне звучання скрипки усупроводі військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, який неодноразово був удостоєний найвищих нагород і визнаний одним з найкращих військових оркестрів в Україні і в країнах Європи. Військові диригенти: заслужений артист України, майор Юрій Мельник; начальник оркестру, підполковник Віктор Цапура.

Вконцерті також прийме участь спеціальний гість-французький співак Поль Манандіз, який майстерно поєднує сучасну естрадну романтику та класику, дух Франції та Парижу.

Програма "Слава во вишніх Богу-Україні Перемогу" - це Різдвяне феєричне шоу, магічне поєднання музики, голосу, танцю та світла, яке створить неповторну атмосферу колядок, хореографії та фантастичне звучання скрипки усупроводі військового оркестру, подарує глядачам незабутні емоції і зробить цей вечір святковим та сповненим щасливих миттєвостей для Вас і Ваших близьких.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код