Категории Информация
Кассы Добавить событие
Мастер-класс по рисованию алкогольными чернилами с вином
28 апреля 2024

Мастер-класс по рисованию алкогольными чернилами с вином

Цена: 600 грн

Арт-студія Простір Мрій
Арт-студія Простір Мрій
Купить билет

Заказать билеты на "Мастер-класс по рисованию алкогольными чернилами с вином"

Продолжительность события — 120 минут.
28 апр., воскресенье

О событии

Це майстер-клас з малювання алкогольними чорнилами з вином у затишній арт-студії.

Малювання алкогольними чорнилами – техніка не схожа на жодну іншу. Спиртові чорнила перевернуть Вашу свідомість.

Alcohol ink майстер клас – неймовірне сучасне абстрактне мистецтво. Alcohol ink painting малюється на спеціальних листах з використанням чистого спирту та різнокольорових барвників. Наші фахівці допоможуть правильно підібрати кольорову гаму і підкажуть, як створити алкогольними чорнилами гармонію на листі.

Ми навчимо малювати картину за 2 години, да же якщо ви раніше ніколи не малювали. Він для тих хто не вміє малювати , або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи. це проведення часу у арт-студії під час проведення майстер-класу з малювання з вином. Ви не тільки зможете навчитися малювати картину - але і отримаєте задоволення від самої атмосфери та процесу.

Якщо ви не художник — це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 2 -3 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал. Відбувається у затишній великій світлий студії . Майстер клас проводиться у невеликій групі. У ході процесу за необхідності художник допомагатиме учаснику. Забрати творчу роботу учасник зможе відразу після майстер-класу. Тему майстер-класу вибирає художник. Про неї повідомлять заздалегідь на сайті організатора, соц.мережах або по запиту на вайбер, телеграм, месененджер. Якщо ви захоче малювати щось інше, зможе відвідати заняття в інший день.

У вартість входить всі матеріали : Відвідувачу видають все необхідне: фарби, спеціальний папір для малювання алкогольними чорнилами, пензлики. Також видаються фартухи . З собою нічого приносити не потрібно. -

Частування: відвідувача пригостять келихом білого вина. За бажанням замість алкогольних напоїв гостям дадуть чай або каву.

Тривалість - 2 години

Навчання на майстер класі проводять вакциновані художники з дотриманням усіх норм.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код