Категории Информация
Кассы Добавить событие
Мастер класс рисования картины ПАСТЕЛЬЮ с вином
26 апреля 2023

Мастер класс рисования картины ПАСТЕЛЬЮ с вином

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФЕСТИВАЛИ»

Арт-студія Простір Мрій
Арт-студія Простір Мрій

О событии

Це майстер-клас з малювання картин ПАСТЕЛЬЮ з вином у затишній арт-студії. Ми навчимо малювати картину за 2,5 години, навіть якщо ви раніше ніколи не малювали. На нашему маленькому занятті з експрес курсу навчання малювання картини ви зможете не тільки навчитися малювати картину, а ще отримаєте задоволення від самої атмосфери та процессу.

Майстер-клас — - для тих хто не вміє малювати , або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи. це проведення часу у арт-студії під час проведення майстер-класу з малювання з вином.

Якщо ви не художник — це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 2 -3 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал.

Відбувається у затишній великій світлий студії . Майстер клас проводиться у невеликій групі 4-6 клієнтів.

Тематика - вільна, ви можете вибрати або у якості взірця картину що є у якості взірця на майтер класі и малювати щось своє.. У ході процесу за необхідності художник допомагатиме клієнту. Забрати творчу роботу учасник зможе відразу після майстер-класу.

У вартість входить

- матеріали : Відвідувачу видають все необіхідне: акрилові фарби, мольберт, полотно, пензлики. Розмір полотна може бути 30х40. Також видаються фартухи . З собою нічого приносити не потрібно.

- Частування: відвідувача пригостять келихом білого вина. За бажанням замість алкогольних напоїв гостям подадуть чай або каву.

Тривалість - 2.5 години

Заняття проводять вакциновані художники з дотриманням усіх норм.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код