Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 июня 2021

Летний Джаз в саду

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Площа Святого Юра 5

О событии

Компанія «BIGSHOW Agency» запрошує на сезон магічних концертів у Митрополичих садах!

20 Червня в день свята Трійці в Митрополичих садах, серед квітучого саду буде лунати літній Джаз в саду!!

В рамках проєкту "Україна 30" одні з найкращих джазменів України зіграють спеціальну джазову програму із улюблених вокальних та інструментальних хітів і стандартів.
Друзі, тільки уявіть, своїми виступами Вас потішать Анастасія Литвинюк та Ігор Гнидин (лідери проекту SHOCKOLAD), темпераментий котрабасист Сергій Федорчук та яскрава вокалістка Юлія Швед! Спеціальний гість – неймовірна музикантка Соломія Чубай! Спеціальна програма “Літній Джаз в саду” – це унікальна підбірка хітів Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Уільямса та українські ретро шлягери у власних аранжуваннях!

Унікальність Митрополичих садів полягає в тому, що це закрита територія, яка належить до Святоюрського комплексу, де знаходяться Митрополичі палати та дивовижної краси сад, який є перлиною барокового мистецтва поблизу головного Собору міста Лева

Вам варто піти на цей концерт!

Найкращі люди з легендарною Музикою в Атмосферному мальовничомумісці з гарним краєвидом на центральну давню історичну частину міста Львова.

Запрошуємо вас і ваших друзів, приходьте як самі так і компаніями щоб провести разом незабутній вечір! Це буде Легендарно! Чекаємо на Зустріч з Вами!

«Україна 30» - це унікальна серія концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики до класики).

Ексклюзивний медіа партнер – Радіо Люкс ФМ

Предварительный заказ
Заявка на промо-код