Категории Информация
Кассы Добавить событие
Классика в саду
14 августа 2021

Классика в саду

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Площа Святого Юра 5

О событии

Компанія «BIGSHOW Agency» запрошує на сезон магічних концертів у Митрополичих садах!

В рамках відкриття фестивалю "Музика старого Львова" 14 Серпня серед квітучого саду будуть лунати шедеври класики про кохання!

У цей літній вечір неймовірний камерний оркестр «Віртуози Львова» зіграє для Вас особливу програму “Шедеври класики про кохання”. Диригент – Сергій Бурко.

Спеціальна гостя концерту - Іванна Митроган (Арфа)

“Шедеври класики про кохання” – це світові шедеври класичної музики про кохання (Моцарта, Пяццолли, Вівальді, Брамса, Шуберта, Штрауса, романтичні серенади, музика вічно закоханих The Beatles та саундреки з улюблених фільмів про кохання.

Дозвольте собі на кілька годин поринути в інший світ, в якому поєдналися: легендарні мелодії у виконанні кращого оркестру та атмосфера сакрального місця з вражаючим краєвидом на історичну частину міста Львова. І все це, в під з спів пташок та захід сонця з Святоюрської гори.

Музика, легке вино і аромати літнього саду подарують Вам справді чарівний вечір, який захочеться згадувати ще довго.

Концерт відбуватиметься в рамках проєкту "Україна 30"

Концерт відбудеться в рамках проєкту “Україна 30” – унікальної серії концертів, до 30 річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики, до класики).

Ексклюзивний медіа партнер – Радіо Люкс ФМ

Предварительный заказ
Заявка на промо-код