Категории Информация
Кассы Добавить событие
WSZYSTKO «Зову ОСЕНЬ»
17 ноября 2019

WSZYSTKO «Зову ОСЕНЬ»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Центр Довженка
пр-т Красной Калини, 81

О событии

Осінь, особливо пізня, — це пора усвідомлення і прийняття того що є. Це час для аналізу проробленої за останній період роботи, бо попереду новий рік, а з ним і новий сезон, новий репертуар, і нові люди… Осінь володіє енергією завершення, і всі ми підсвідомо це відчуваємо. Осінь гарний час, щоб розібратися зі своїми почуттями, емоціями, переживаннями, відносинами. Осінь — прекрасна пора для душевних розмов, чуттєвої та емоційної музики та зустрічей з друзями та однодумцями. Саме на таку зустріч ми і очікуємо! Оскільки минула пора фестивалів, концертів та свят просто неба, а ми зіграли так мало концертів для тих, хто у Львові — прийшло розуміння того, що треба зіграти ще один концерт у Львові. Тим більше, ми отримуємо багато прохань і у наших соц.мережах.

Виходячи з цих листів і нашого бажання постійно шукати нові локації, міста, сцени і людей- цього разу ми вперше зіграємо сольний концерт у палаці на Сихові! Отже 17 листопада о 17 год. запрошуємо Вас на концерт «Кличу осінь» у Центрі Довженка пр-кт Червоної Калини,81. Приємним сюрпризом для Вас і великою радістю для нас, є те, що разом з нами на сцені буде присутній прекрасний львівський колектив «Ladies Trio»! Впевнені, що їхні голоси надовго зачарують ваші серця і подарують ще глибше занурення у безкрайній світ української пісні!) Wszystko — чи не єдиний у Львові кавер-бенд, який займається пропагандою саме української музики.

Ми реставруємо старі українські пісні та по-своєму аранжуємо нові) В нашому репертуарі можна почути унікальні українські пісні від танго та фокстротів 30-х років до диско і рок-музики 70-х, авторські неочікувані аранжування відомих пісень від Білоножків, Миколайчука і Зіброва до Бумбоксу, Другої ріки та Океану Ельзи. Ladies` TRIO — це вокальний гурт чарівних дівчат які співають в стилі джаз, нео- фольк, поп, свінг ретро-джаз. В даний момент дівчата стрімко стають популярними, співпрацюють з різними колективами та музикантами.Їхні ангельські голоси надовго зачарують Ваші серця!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код