Категории Информация
Кассы Добавить событие
26 февраля 2019

Успішний митець. Історія братів Панчишиних

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Tech Startup School
г. Львов, ул. Академика Колессы, 2

О событии

Artist Talk: «Успішний митець. Історія братів Панчишиних»

Надихаюча розповідь талановитих братів про міжнародні виставки, круті колаборації, зйомки кліпів, гастролі по США та як зробити так, щоб амбітні ідеї стали реальністю.

Хоч кажуть, що бути митцем — то неперспективна марна справа, брати Панчишини власним прикладом показали протилежне. І хоч ви вже напевне їх знаєте, хочемо таки ще раз представити успішних митців:

Остап Панчишин — український музикант-мультиіструменталіст, вокаліст, композитор. Його сольний проект PANCHYSHYN вже випустив 7 синглів і 2 кліпи + концертний dvd, учасник «Хіт конвеєру», «Українська Пісня»

На гастролях в Америці познайомився з Joe Perry (гітарист Aerosmith), який в приватній розмові сказав, що успіх обов’язково приходить до тих людей, які мають талант, вірять в себе і дуже багато працюють і порадив ніколи не здаватися, адже тоді коли найважче — відбувається щось насправді важливе! — для Остапа ці слова стали своєрідною мантрою.

Всі записи і саунд-продюсування Остап робить самостійно та записується на студії Jenny Records у Львові.

Лесь Панчишин — художник, фотограф, кліпмейкер та музикант. З твердженням, що людина ніколи не буває талановитою тільки в чомусь одному тут точно не посперечаєшся.

Команда «Gallery 101» нарахувала 58 персональних та групових виставок в яких брав участь Лесь. Серед них експозиції у Китаї, США, Німеччині, Австрії, Франції, Бельгії і, звичайно, в Україні.

Також Лесь проілюстрував 2 книги «Видавництва Старого Лева».

Знімав відео для «Panchyshyn», «Yariko», «Наталка Карпа». Працював над концертними відео для груп «АнтитілА», «Піккардійська Терція», «Тартак», «Кому Вниз», «Гапочка», «Тінь Сонця», «Vivienne Mort».

А з 2017 року захопився музикою і є учасником гурту «Panchyshyn».

Лесик та Остап не просто брати/учасники одного гурту, а й найкращі друзі. Вони постійно спілкуються про музику, мистецтво, кіно та і взагалі про життя і ці стосунки так само є ще одним джерелом натхнення для обох!

Ми запрошуємо вас також зарядитися від цих двох талановитих, успішних митців та поговорити про їхній творчий шлях. Про те, як вдалося досягти всього вищенаписаного, про професійне та особисте, запитаємо порад та поцікавимося планами на майбутнє.

Деталі:

  • Організатор — Мистецький проект «Gallery 101»
  • Тривалість — 2 години
  • Приємний бонус: у нас є паркінг!
Предварительный заказ
Заявка на промо-код