Категории Информация
Кассы Добавить событие
ПИТЕР ПЕН: НОВАЯ ИСТОРИЯ
24 марта 2024

ПИТЕР ПЕН: НОВАЯ ИСТОРИЯ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный академический драматический театр им. М. Заньковецкой
г. Львов, ул. Леси Украинки, 1

О событии

“… ЦЕ НЕ КАЗКА… ЦЕ ІСТОРІЯ СПОВНЕНА МУЗИКИ ТА ЕМОЦІЙ ПРО СПРАВЖНЄ ЖИТТЯ, ТАКЕ, ЯК ВОНО Є!

Для мене було важливим, щоб батьки з дітьми мали можливість зробити щось разом! Щоб підлітки не слухали мораль, але бачили сповідь своїх однолітків. Для мене театр – це не моралізаторство – це жива емоція та провокація, яка наштовхує нас на певні висновки у житті. Я мріяла поставити виставу про Пітера Пена – хлопчика, яки не хотів дорослішати та про Венді – дівчинку, яка мріяла стати дорослою. Коли зустрічаються ці два світи і відбувається магія…

ПІТЕР ПЕН – НОВА ІСТОРІЯ – це розповідь про дітей вулиць та дітей з щасливих родин. Про те, що складнощі є у всіх. Я навмисне обрала стиль коміксів, адже через супергероїв та антагоністів простіше відкрити світ дитини, підлітка. Я так хочу, щоб ми не забували про дітей, які живуть у кожному з нас!

А ще мене до глибини душі болить те, що батьки залишають своїх дітей, викидають їх, як непотрібні речі. А ще болить, коли батьки намагаються зробити з дітей свої покращені копії, вбиваючи їх індивідуальність!

МИ ВСІ НАРОДЖУЄМОСЯ З КРИЛАМИ! АЛЕ НЕ ВСІ ВМІЄМО ЛІТАТИ!

Я хочу, щоб маленька мить зупинилась і ви, поглянувши на мою історію, посміхнулись і обійняли один одного! Щоб у цю мить всі стали справжніми і без фальші! Я чекаю на вас! Ми всі чекаємо!”

Предварительный заказ
Заявка на промо-код