Категории Информация
Кассы Добавить событие
06 августа 2019

Моцарт - зв'язок поколінь

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворец Потоцких
г. Львов, ул. Николая Коперника, 15

О событии

Додаткова знижка 15% — При оплаті картами Visa Platinum, Visa Infinite і Visa Signature.

2019 рік для музичного світу має особливий зміст. Саме на цей рік припадає 300 ювілей Леопольда Моцарта — батька Вольфганга Амадея Моцарта, дідуся патрона фестивалю Франца Ксавера. Видатний педагог та скрипаль Леопольд Моцарт заклав фундамент музичних традиції своєї сім’ї, став педагогом та музичним менеджером своїх дітей. Фундація Моцартеум підготувала унікальний дослідницький проект за книгою Леопольда Моцарта «Мистецтво гри на скрипці». Це є один з перших підручників гри на скрипці, де автор впорядкував, описав та розкрив тонкощі гри на цьому інструменті.

Прізвище Моцартів досі залишається символом класичної музики, непідвладній часу.

Концерт-презентація найпотужнішого моцартівського товариства в світі — Зальцбурзького Моцартеуму — має повне право вважатись історичною подією для України. Програма концерту складатиметься із скрипкових творів Леопольда, Вольфганга-Амадея та Франца Ксавера Моцартів.

У свою чергу, діяльність внука Леопольда, Франца Ксавера, змінила мистецький вектор Львова, який з часом отримав статус культурної столиці України. Франц Ксавер прожив в місті Лева майже 30 років та зорганізував перше професійне музичне товариство.

Покоління Моцартів, їхня творчість та діяльність змінила історію світової музики, об’єднала музичні традиції цілих країн. Цього серпня шляхи трьох Моцартів зійдуться в місті, яке стало другим домом для наймолодшого із них.

 

Предварительный заказ
Заявка на промо-код