Категории Информация
Кассы Добавить событие
МЕРІ 15 РОКІВ. Ювілейний концерт!
27 октября 2018

МЕРІ 15 РОКІВ. Ювілейний концерт!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Центр Довженка
пр-т Красной Калини, 81

О событии

«15 РОКІВ У ТВОЇХ МЕРІДІАНАХ» — ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ «МЕРІ» У ЛЬВОВІ!

Цей день настав! «МЕРІ» з нами уже 15 років! Енергетика МЕРІ — це голос цілого покоління, яке плуталося в «твоїх мерідіанах», кричало «хочеш забути, хочеш любити — давай».

27 жовтня у Центрі Довженка — ювілейний концерт гурту «15 років в твоїх меридіанах» від гурту «МЕРІ»!

МЕРІ сміливо можна назвати одним зі знакових поп-рокових гуртів України. Віктор Винник та гурт МЕРІ вирішили відсвяткувати 15 років творчості разом зі своїми фанами.

Група «МЕРІ», авторський проект її незмінного лідера та фронтмена — Віктора Винника. Команда починалась, ще у далеких 90-их, але датою народження «МЕРІ» прийнято вважати 19 вересня 2003 року.

Музику гурту, можна охарактеризувати як поп-рок, свого часу Віктор Винник використовував такий термін, як opty-rock (оптимальний рок). Записи «МЕРІ» доволі форматні, тому легко потрапляють до ефірів фм-станцій, але усі хто відвідав живі виступи музикантів, скажуть, що це справжній рок.

За час свого існування Віктор Винник і «МЕРІ» видали чотири студійні платівки «Мерідіани» 2007, «Війни в прямому ефірі» 2010, «Кулями Любов…" 2014, «Я z України» 2016. Також відзнято більше 15-ти кліпів, прем’єра останнього відео, на пісню «Просто Прощай» відбулась цієї весни на каналі М2.

Команда, має чітку громадянську позицію. Тексти до пісень виключно україномовні. В арсеналі групи багато матеріалу на соціальну та патріотичну тематику. Без таких пісень, як, «Незнайомий мій брат», «Сестра», «Падала Зоря», «Про Них», «Я z України», не обходиться жоден виступ музикантів.

Окрім України, «МЕРІ» відвідали з концертами, США, Велику Британію, Італію, Польщу, Латвію. В даний час група активно працює над черговою платівкою.

Запрошуються усі поціновувачі справжньої української музики!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код