Категории Информация
Кассы Добавить событие
МАРІЯ БУРМАКА & GYPSY LYRE
07 октября 2018

МАРІЯ БУРМАКА & GYPSY LYRE

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Центр Довженка
пр-т Красной Калини, 81

О событии

Українська співачка, народна артистка України, Марія Бурмакапредставить нову програму у Львові. 7 жовтня у кінотеатрі «Кінопалац ім. Довженка» (ЦЕНТР ДОВЖЕНКА) разом із учасниками гурту «Gypsy Lyre» співачка виступить із музичною програмою. В цей вечір прозвучать старі та зовсім нові композиції артистки.

В цьому концерті будуть не лише пісні, це будуть історії… про любов, про життя, про розчарування та надії. Але всі вони прозвучать по-іншому. Завдяки спільному проекту з відомою інструментальною групою «Gypsy Lyre» виходить зовсім нове звучання. Несподіване, наповнене енергією і драйвом.

«Чорні черешні», «Той, той», «Рибка», «Не забувається», «Пробач», «Не тому», «Танцюй», «Не бійся жити», «Сонцем, небом, дощем» та багато інших будуть в цьому концерті.

Марія Бурмака — співачка, народна артистка України. Написала понад 150 пісень, багато з яких стали саундтреками історичних подій української історії. Випустила 11 авторських альбомів.

Наприкінці 2014 року увійшла до ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». Взимку 2015 року співачка зіграла благодійні концерти у Великобританії. Навесні того ж року відбулись благодійні концерти Марії Бурмаки у США та Канаді.

2015 рік ознаменувався в житті співачки прем’єрами пісень «Танцюй», «Золотиста осінь» (пам’яті Миколи Мозгового), «Фрізбі», а також кліпом на композицію «Ти». У травні 2016 року Марія презентувала романтичний кліп на пісню «Якби ми». У 2017 році Марія разом із гуртом «Gypsy Lyre» побувала із сольними концертами у багатьох містах України. А нещодавно представила відеороботу на пісню «Рибка», яка швидко здобула прихильність шанувальників співачки.

У квітні 2018 року у концерт-холі Caribbean club Марія Бурмака разом із гуртом Gypsy Lyre зіграла оновлену програму. Концерт пройшов із аншлагом.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код