Категории Информация
Кассы Добавить событие
09 марта 2020

Люкс для иностранцев

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный академический драматический театр им. М. Заньковецкой
г. Львов, ул. Леси Украинки, 1

О событии

На численні прохання глядача! Метри української сцени БОГДАН БЕНЮК, НАТАЛІЯ СУМСЬКА і АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ привезуть до Львова справжнє свято!

9 березня о 18.00 на сцені національного театру ім. Марії Заньковецької улюблені народні артисти України презентують захоплюючу комедію про курйози сімейного життя «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ»!

Це справжній театральний хіт-довгожитель!

Іскрометну комедію АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ у якості режисера поставив у 2011 році. Вистава одразу скорила серця глядачів і залишається однією з найуспішніших комедій театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».

Львів’яни опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, а телебачення не заполонило наші душі. За вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики, а європейці багато подорожували й потрапляли в незвичайні ситуації…

«ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ» — це захоплююча комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, де всі жителі святкують фестиваль «Святого Вольфганга», стає ареною дивовижної плутанини і комічних ситуацій, яскравих любовних пригод та неочікуваних дій, які у захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави!

У цьому вирі зникають всі кордони, і, власне, кордон між акторами і глядачами!

Крім хвацько закрученого сюжету та безлічі смішних і курйозних сцен, вінничан чекає чимало ексклюзивних сюрпризів:

  • Незрівнянна НАТАЛІЯ СУМСЬКА доведе, що вона не тільки геніальна акторка, а й оперна співачка — заспіває німецькою!
  • БОГДАН БЕНЮК у шотландському кілті заграє на сопілці-волинці!
  • АНАТОЛІЙ ХОСТІКОЄВ постане у абсолютно неочікуваному образі!
  • А насамкінець прозвучить легендарна українська «Черемшина» на саксофоні у живому виконанні! знаного майстра ролей другого плану ВАСИЛЯ МАЗУРА!

Як відомо, хвилина сміху додає 5 хвилин життя, отже ті, кому пощастить подивитися «ЛЮКС ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ», матимуть у своєму життєвому запасі незабутні додаткові години!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код