Категории Информация
Кассы Добавить событие
12 марта 2019

Любовь без правил

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дворец культуры железнодорожников «Рокс»
г. Львов, ул. Федьковича, 54

О событии

12 березня о 19:30 в приміщенні Палацу Залізничників «Рокс» театр «ВІЗАВІ» представляє романтичну комедію ТАМАРИ МОРОЗОВОЇ «ЛЮБОВ БЕЗ ПРАВИЛ»

Кохання і пригоди! Саме це робить наше життя цікавим і незабутнім. На які авантюри здатна жінка, щоб знайти любов? Де шукати єдину або єдиного в сучасному вирі високих технологій і у вирі пристрастей?

Шановні колеги по службі! На найближчому корпоративі придивіться уважно до молодого красеня з охайною борідкою. Раптом це не чоловік, і навіть не гей, а гарненька дівчина. Але що вона робить вночі в кабінеті Боса? І навіщо напиватися до бісиків? І коли врешті-решт «Ганнуся купить морозиво»? Любовні ігри для дорослих і божевільних закоханих. Романтична комедія. Велика кількість сміху і гумору з фантастичним голлівудським фіналом!

Театр ВІЗАВІ завжди пропонує глядачеві ЕМОЦІЙНЕ меню. Сміх і сльози гарантовані. На сцені діють справжні «живі» люди, які палають пристрастю, відчувають розпач, по-справжньому кохають і серйозно ненавидять

Але водночас, вони галантні і зворушливі у своєму прагненні набути простого людського щастя!

У виставі зайняті актори кіно і серіалів. Ви, звичайно без зусиль упізнаєте Їх. Але що вони дозволяють собі на сцені?!- такого навіть у кіно не можна…

Дві години хорошого гумору, легкого флірту і пристрасної, відчайдушної і всеосяжної любові

Предварительный заказ
Заявка на промо-код