Категории Информация
Кассы Добавить событие
Киев Модерн-Балет «Щелкунчик»
11 января 2018

Киев Модерн-Балет «Щелкунчик»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Львовская национальная опера
г. Львов, пр-т Свободы, 28

О событии

У січні шанувальників театру чекає приголомшли вий сюрприз. Зимового вечора на кращій сцені міста здійсниться справжнє чаклунство — балет Раду Поклітару «Лускунчик»!

Відомий театр «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» під керівніцтвом РАДУ ПОКЛІТАРУ, що став візитною карткою культурного Києва, сьогодні представлення НЕ потребує!

Вистава «Лускунчик» — найграндіозніше творіння цього видатного хореографа! Балет приголомшує небаченою розкішшю костюмів і декорацій, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями!

Казку «Лускунчик і Мішачий король» Раду Поклітару переосмислює зовсім незвичним чином. Це зовсім не солодка Різдв"яна історія, а доладна, містична фантазія великого романтика, «Живописця внутрішнього світу» Е.Т. А. Гофмана. Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий романтик Раду «говорити» на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф’євим і Чайковським, та створює свій танець — зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.

Його мистецтво, об’єднуюче класику та модерн, завоювало Рамус Всього балетного світу!

Мета Поклітару — зробити балет по-справжньому яскраве та емоційне видовище, здатне пронизати серце кожного. Його віруюча фантазія перетворилась хореографією на каскад неймовірних пластичних прийомів. Роботи його труп доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями та безперервним ру- хом…

Залишилось зовсім небагато до кінця зими, і вечір у театрі стане прекрасним тому завершенням! Чекаємо вас всією сім’єю, оскільки казковий балет Раду Поклітару «Лускунчик» зацікавіть як дорослих, так і дітей!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код