Рус Укр Eng
KAVABANGA DEPO & KOLIBRI

KAVABANGA DEPO & KOLIBRI

19 октября 2018
пятница , 22:00
Продажа билетов на эту дату остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»
Клуб «Малевич»
г. Львов, пр-т Вячеслава Черновола, 2
250 грн
KAVABANGA DEPO & KOLIBRI

О событии

KDK (Kavabanga Depo Kolibri) — український реп гурт, заснований 19 травня 2012 року у місті Харків, Україна. Група стала широко відомою після 2013 року, коли вийшов їхній дебютний альбом. Сьогодні КДК вважається одним з найпопулярніших реп гуртів на території України, Росії та Білорусі.

Автори хитів: «Витамин», «Давай навсегда», «Не заводись», «Амфетамин», «Убей», «Город и туман», «Заключительный аккорд», «Петарды» та інших.

Дискографія:

  • 2013 — «Бесконечный шум»
  • 2014 — «Самовыдуманный рай»
  • 2015 — «KDKKin»
  • 2016 — «Иди с нами»
  • 2016 — «18+»
  • 2017 — «Зачем нам звезды»
Оповестить меня о старте продаж
Предварительный заказ на группу KISS
Например : +38 099 999 99 99