Категории Информация
Кассы Добавить событие
Ірина Федишин Самбір
27 октября 2018

Ірина Федишин Самбір

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Самборский народный дом
г. Самбор, ул. Коперника, 6

О событии

Зустрічайте Ірину Федишин в своєму місті! Ця чарівна співачка віртуозно поєднує в своїй творчості і традиції українського народу, і динамічну сучасну поп-музику. Виконавиця стрімко завойовує серця своєю щирістю. При чому не тільки українських глядачів, а й європейських.

Пісні Ірини Федишин активно крутять по всіх радіостанціях, концерти збирають повні зали. До речі, артистка - автор більшості композицій, які вона виконує. У чому її секрет? Напевно, українці скучили за змістовним піснями і по щирості. До того ж на кожному своєму виступі Ірина Федишин викладається на всі 100%!

Всі її концерти - це феєричні свята, справжні грандіозні шоу з оригінальними костюмами, цікавими танцями, неординарною сценографією, світловим шоу і видовищними постановками номерів. Ірина Федишин на великій сцені вже 13 років. За цей час вона випустила п'ять успішних альбомів. А ще на рахунку співачки понад тисячу концертів, велика частина яких - виступи із сольною програмою.

Композиції Федишин займають стабільно високі сходинки хіт-парадів. А 2 мільйони українців поставили мелодії співачки замість гудків на мобільний. Мільйони переглядів відеокліпів на каналі YouTube, постійні аншлаги, успішні гастролі в Європі, різні премії ...

Ірину Федишин не дарма називають феноменом української музичної сцени! Приходьте на концерт, щоб переконатися в цьому!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код