Категории Информация
Кассы Добавить событие
Хиты Бродвея
17 февраля 2019

Хиты Бродвея

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Национальный академический драматический театр им. М. Заньковецкой
г. Львов, ул. Леси Украинки, 1

О событии

Прем’єра нового шоу від BigShow Orchestra!

Ліхтарі в самому серці Мангеттена перетворюють ніч на день. Тут народжується найкраща музика, танці і вистави, тут народжуються безсмертні легенди. Здійснити музичну мандрівку можна вже 17 лютого! Хіти Бродвею — у театрі ім. Заньковецької! Це магія музики, якісного звуку і світла!

Це новий крутий проект з музикантом світового рівня! Якуб Воцял з Польщі — відомий виконавець мюзиклів «Рапсодія з демоном», «Ісус Христос -суперзірка», які вже декілька років з аншлагами проходять на польській сцені. Це один з найкращих польських виконавців мюзиклу, переможець національного конкурсу вокалістів ім. Кєпури як найкращий соліст мюзиклу, музичний керівник театру «Рампа» (Варшава).

Зірковий склад виконавців Марта Кулай, Наталія Поліщук, Оксана Караїм, Петро Січко у супроводі BigShow Orchestra і гарантують достойне виконання! А також очікуйте секретного гостя!

На вас чекають мелодії з найвідоміших мюзиклів «Jesus Christ Superstar», «Phantom of the Оpera», «Cats», «Color purple», а також світові та українські шлягери. Можна вдягти якусь ретро-штучку для відповідного настрою!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код