Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 сентября 2023

Муж моей жены

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дворец культуры железнодорожников «Рокс»
г. Львов, ул. Федьковича, 54

О событии

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить. Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який обов'язково треба розплутати... Глядачі завжди радіють появі яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить.

Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який треба розплутати.

Глядачі завжди радіють появі по-справжньому яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код