Категории Информация
Кассы Добавить событие
10 февраля 2020

Дон Жуан

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный академический драматический театр им. М. Заньковецкой
г. Львов, ул. Леси Украинки, 1

О событии

Одна з найбільш очікуваних прем’єр України їде до Львова!

Герой-коханець, лицемір, або ж просто збоченець? Вже декілька століть великі письменники, поети, а також звичайні графомани не втомлюються переосмислювати загадковий образ легендарного розпусника на ймення Дон Жуан! Ми теж не втрималися та взяли все найбезрозсудніше і найкомічніше, з того, що було відомо про цього ловеласа, і зварили власний скажений модерновий мікс, який представлять для вас найкращі комедійні актори України — Олексiй Вертинський, Михайло Кукуюк, Вiталiна Бiблiв, Олександр Ярема, Анна Кузiна, Катерина Рубашкiна.

Режисер — Максим Голенко

Хочете провести вечір в компанії улюблених акторів і насолодитися їх неповторною грою на сцені? Комедійна постановка про найвідомішого розпусника, де тісно переплітаються ноти сучасності і молерівські часи. Дон Жуан, хто він насправді? Людина зі збоченою фантазією, герой-коханець або лицемір? У цей вечір, можливо, саме вам вдасться розгадати загадковий образ ловеласа. Приходьте на виставу «Дон Жуан» в Львові і отримаєте масу позитиву.

Чому варто піти на виставу?

Постановка про великого спокусника — це оригінальна інтерпретація класичного твору, яка відразу припала до смаку театралам. Приходьте 10 лютого в театр імені Марії Заньковецької, щоб на власні очі побачити гучне дійство, яке приємно здивує блискучою акторською роботою, оригінальним баченням драматургії, незвичайним сценічним рішенням.

Акторський склад

На сцені для глядача цікаву історію зіграють досвідчені і харизматичні актори: Олексій Вертинський, Олександр Ярема, Михайло Кукуюк, Віталіна Біблів, Анна Кузіна, Катерина Рубашкіна. Жіночий акторський склад — яскрава суміш красивих і талановитих дівчат, яких часто можна побачити в рейтингових телешоу і киносериалах, їх особи не сходять з обкладинок глянцю.

Неперевершена акторська майстерність, вершки сучасного театру, цікавий сюжет і незвичайна подача класичного матеріалу — приходьте, нудно точно не буде.

Зробіть собі подарунок — проведіть незабутній вечір в театральному колі.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код