Категории Информация
Кассы Добавить событие
BONEY
05 июня 2018

BONEY

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Арена «Малевич»
г. Львов, пр-т Вячеслава Черновола, 2

О событии

Оцінюючи музичну спадщину нестримних 80-х, можна сміливо стверджувати, що зірка Boney M була однією з найяскравіших в сузір’ї інших культових груп знаменитої епохи «ДИСКО». Як правило, з роками пам’ять про колись популярнi хіти тьмяніє, проте у випадку з Bony M це твердження не діє. Через більш ніж три десятиліття запальні композиції Bony M і раніше залишаються поза конкуренцією і все також енергійно «заводять» танцполи різних країн і континентів. До числа прихильників Boney M не без гордості зараховують себе зовсім молоді хлопці та дівчата, але особливе, трепетно-ностальгічне ставлення до їхньої творчості живлять ті, чия молодість, пофарбована безліччю ідеологічних заборон, пройшла в СРСР. Завдяки своїй яскравій унікальності Бонні М вдалося завоювати любов і визнання мільйонів фанатів по всій земній кулі.

Феєрична біографія Боні М почалася в 1975 році, коли Фаріан організувавши кастинг, відібрав для своєї майбутньої групи екзотичний чорношкірий квартет, до складу якого увійшли емігранти, які були корінними жителями Карибських островів. У першому складі Bony M «засвітилися» Шейла Боннік, Мейзі Уїльямс, Наталі і Майк. Згодом учасниками Bony M ставали різні артисти, однак незмінна пропорція «3 + 1» (три жінки і один чоловік) традиційно продовжувала дотримуватися.

Важливу роль в історії Bony M зіграло захоплення Франка Фаріан детективними серіалами. Популярним героєм одного з них був поліцейський Бонні, чиє ім’я і послужило прототипом для назви групи, а буква М додала йому звучності і унікальності.

Про те, хто така Шейла Боннік

Її ім’я встигло увійти в історію Bony M, як ім’я найпершої солістки групи. Її потужний, драйвовий і феноменальний голос звучав зі сцени з самого початку існування групи Boney M. Саме вона пробирає до тремтіння своїм «Rivers of Babylon», запалює нереальний ритм «Sunny», запрошує на танцпол в безсмертної «Rasputin».Сьогодні Шейла продовжує виконувати хіти Boney M все в тій же драйвовою манері. Концертна програма «Sounds of BONEY M feat Sheila BONNICK» — це оригінальні танцювальні хіти та завчені напам’ять фанатами тексти, а головне, справжній живий вокал легендарної Шейли Боннік.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код