Категории Информация
Кассы Добавить событие
Ада Роговцева. "С теми, кого люблю"
12 января 2023

Ада Роговцева. "С теми, кого люблю"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Центр Довженка
пр-т Красной Калини, 81

О событии

У Львові творчий вечір «З тими, кого люблю…» виступить легенда українського театру та кіно Ада Миколаївна Роговцева. Творчий вечір Ади Роговцевої вийде, аби відновити діалог із улюбленим глядачем і відтворити створені нею протягом театральної кар’єри образи, поділилася із усім найважливішим, що було здобуто, це живе безпосереднє спілкування актриси із глядачем. Це буде вечір-імпровізація, інтимна сповідь актриси про особисте та професійне життя, фрагменти з вистав, уривки з фільмів, монологи, поезія, доторкнуться до самих потаємних закутків душі глядача. Ада Роговцева вміє говорити просто про глибокі речі. Не боїться бути кумедною. Вона, незважаючи на вік, лишається жіночною. І попри складну особисту та професійну долю не втрачає індивідуальності та сили.

«Люди ходять до нас, і це мене по-доброму дивує. Наче ж грошей нема, настрій не той, але люди йдуть, щоби відсторонитися від побуту, проблем, дріб’язковості. Щоби почути щось інше, цікаве, розумне, піднесене, те що торкає до глибини, Я щаслива, що мої колеги і співаки йдуть до людей у бомбосховища, підвали, метро, бо це дуже потрібне!» Проведіть ці святкові дні разом з близькими та улюбленим залом центру Довженка!

Після повномасштабного вторгнення Роговцева, залишилась в Києві та допомагає українським захисникам, почала їздити країною із творчими вечорами, щоб підтримати українців. Вечір на підтримку ЗСУ.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код